hacked by dr.timor

SAG SHOW 2017: SURT SHOW – Special Edition

Surt Show handler om Eigil, der nådesløst bliver dumpet af sin kæreste Evalina til en gymnasiefest, hvorefter der bliver sat en masse følelser i gang hos ham. I sin sorg går han gennem fem faser, der hver især er med til at danne hans identitet og ikke mindst hans forhold til venner og forældre. Hvordan klarer han sig igennem den svære tid, og når han nogensinde lyset på den anden side af kærestesorgens sorte tunnel?
Drag med Eigil og hans to bedste veninder, Emma og Esmaralda, på en følelsesmæssig rejse. Oplev en klassisk fortælling med et kreativt twist, fænomenal musik og dygtige dansere i en enestående fortælling om kærlighed, ungdomskultur og identitet.

Under den sidste forestilling er der på Sankt Annæ Gymnasium tradition for, at eleverne laver små sjove ændringer i showet.
Denne forestilling er derfor ikke helt i tråd med de tidliger forestillinger, men dette sker selvfølgelig uden at historien og forståelsen af showet forsvinder.
I tilfælde af, at man ønsker en “normal” forestilling, henviser vi til de øvrige tre forestillinger.
Hvis man omvendt har lyst til et ekstra grin og lidt sjov på scenen, så kan man se denne forestilling og deltage i vores afslutningsfest efterfølgende!